fbpx
Calea Călărași 156
office@businessgenerator.ro

Investigații informatice

Analize informatice

Analizăm și investigăm riscuri informatice.

Recuperarea datelor

Recuperăm datele din diverse medii de stocare.

Risc informatic

Anticipăm riscuri informatice și securizăm datele.

Investigații informatice

La Business Generator, securizarea și recuperarea datelor de pe medii de stocare criptate sau deteriorate devine un proces tangibil, profesionist executat.

 

Un audit de securitate a sistemelor informatice se impune regulat, indiferent de anvergura unei companii. 

 

Din fericire, tentativele de alterare a sistemelor pot fi anulate prin white hat hacking, o acțiune total etică și legală prin care un expert în testarea sistemelor informatice semnalează din timp potențialele probleme și implementează soluții favorabile securității cibernetice.

 

Nu există niciun motiv pentru ca dificultățile pe care le înfruntă micile companii în securizarea informațiilor să fie trecute sub tăcere. De aceea, experții Business Generator realizează un audit competent de securitate a informației digitale.

 

De ce să alegi un audit de securitate a sistemelor informatice?

 

Indiferent de mediul de lucru în care activezi, Business Generator investighează profesionist sistemele informatice de pe mai multe medii de stocare, inclusiv telefoane mobile.

În urma investigării informatice minuțioase îți oferim:

Recuperarea datelor din medii de stocare deteriorate este provocarea pe care ne-o asumăm alături de tine.

 

Iată ce îți oferim!

 

Investigarea calculatoarelor

 

Investigarea informatică a calculatoarelor este centrată pe obținerea de probe legale din calculatoare, laptop-uri, sisteme înglobate și medii de stocare (HDD, CD/DVD, USB, memorie DRAM) în sprijinul investigațiilor și procedurilor judiciare.

 

Investigarea rețelelor

 

Investigarea de securitate a rețelelor este procesul prin care se realizează monitorizarea, capturarea, stocarea și analizarea activităților sau evenimentelor din rețea. Scopul acestui tip de investigare este identificarea surselor de atacuri de securitate, intruziuni, incidente (atacuri cu viruși, malware, viermi), trafic anormal în rețea și încălcări ale securității. Identificarea corectă a acestor tentative de deteriorare informatică este de ajutor în instanță.

 

Investigarea bazelor de date

 

Investigarea bazelor de date ajută la menținerea intactă a integrității, coerenței și confidențialității datelor. Un audit al bazei de date realizat de un expert în testarea și verificarea sistemelor informatice este esențial pentru a evita coruperea sau furtul de date. Prin operațiunile desfășurate identificăm punctele vulnerabile ale bazelor de date, indiferent de platformele folosite sau de rețelele care au dus, sau pot duce către atacuri cibernetice ce au ca scop bazele de date stocate pe servere sau pe cloud.

 

Investigarea imaginilor

 

Vulnerabilitatea imaginilor este anulată prin reconfigurarea confidențialității acestora. Investigațiile urmăresc procesele de criptare și decriptare, ansamblurile de stocare, precum și metodele și mediile de transfer de date între aparatura informatică din cadrul companiei și către / dinspre exterior. 

 

Investigarea audio/video

 

Confidențialitatea și protejarea proprietății intelectuale pot fi realizate printr-o investigare audio/video competentă, executată de experți în domeniul testării informațiilor digitale. Pierderile și/sau furtul de informație audio/video necesită investigații care respectă și urmează prevederile legale în ceea ce privește confidențialitatea datelor, precum și manipularea informației digitale

ADRESA

Calea Călărași 156, sector 3, București

TELEFON

0720.328.424

eMail

office@businessgenerator.ro