fbpx
Calea Călărași 156
office@businessgenerator.ro

Complet. Acreditat. Accesibil.

Securitatea și confidențialitatea datelor

Rolul organizațiilor în asigurarea securității cibernetice

Acoperire Națională

Bucură-te oriunde de beneficiile formării online.

Mentori cu experiență

Cadre universitare cu peste 20 ani vechime în IT.

Certificate autorizate

Obține certificatul de absolvire autorizat de ANC.

Ce îți oferim

Securitatea și confidențialitatea datelor

Identificarea algoritmilor si protocoalelor criptografice necesare protejării datele sensibile, precum numărul de securitate socială, datele cardului de credit pentru îndeplinirea cerințele de reglementare specificate de PCI DSS, HIPAA-HITECH, GLBA, ITAR  și GDPR UE. Ca și principale activități se vor avea în vedere următoarele: documentarea, identificarea, validarea și implementarea sigură a algoritmilor și protocoalelor criptografice necesari conformării la standardele utilizate în industria de plați electronice, sănătate, eliminarea în condiții de securitate a barierelor informaționale între companiile care prelucrează date cu caracter personal, conformarea la standardele de control al tehnologiilor cu dublă utilizare, precum și la identificarea posibilităților efective de control a persoanei asupra datelor cu caracter personal (continuarea proiectului 11). Algoritmii propuși spre utilizare vor fi evaluați, în raport cu tehnicile și metodele matematice (criptanaliză și evaluare statistică);

Fă cunoștință cu lectorii noștri!

Absolvenți ai Facultății de Matematică-Informatică, Universitatea din București. Și-au finalizat studiile cu teze dedicate analizei statistice a sistemelor criptografice. Membrii activi ai Asociației Internaționale de Cercetări Criptografice. Cadre didactice la Paris, Sorbona, Universitatea de Stat din Buffalo – SUA. Experți in testarea securitatii aplicatiilor si infrastucturilor IT&C, cadre didactice universitare, cu o vastă experiență în activități de auditare și testare a securității rețelelor și sistemelor informatice, competențe în domeniul criptologiei, securizarea canalelor de comunicații, analiză, proiectare, dezvoltare, implementare sisteme informatice complexe de mare întindere.

Obține acum discounturile pentru companii!

Profită de reducerea pentru companii: 25% reducere pentru al doilea cursant, sau 50% reducere pentru al treilea cursant din cadrul aceleiași companii.