fbpx
Calea Călărași 156
office@businessgenerator.ro

Servicii informatice și de securitate

Audituri competente

Realizăm audituri de securitate, precum și pentru sistemele de management.

Protecția datelor

Prevenim coruperea datelor și asigurăm confidențialitatea lor.

Obținere certificări

Garantăm servicii de certificare.

100% securitate cibernetică

Descoperă serviciile Business Generator

Dezvoltăm proiecte tehnice și sisteme informatice de colectare a datelor pentru rețele de dimensiuni reduse sau extinse.

Analizăm sistemele și produsele informatice de securitate pentru a fi în conformitate cu standardele și normele specifice.

Verificăm dacă baza de date a companiei tale este vulnerabilă. În urma evaluării de risc informatic identificăm problemele de securitate.

Te ajutăm să pregătești documentația necesară pentru obținerea unei autorizații din partea ORNISS, esențială pentru implementarea sistemului tău de securitate.

Garantăm securizarea și recuperarea datelor de pe medii de stocare alterate sau criptate. Asigurăm audituri de securitate a sistemelor informatice.

Elaborăm un plan detaliat de prevenire a scurgerii informațiilor clasificate și împiedicăm orice tentativă de compromitere a datelor.

Construim împreună încrederea în produsul pe care îl propui pieței prin instruire și consultanță cu privire la normele NIS.

Asigurăm instruirea și consultanța cu privire la sistemele de gestionare a informațiilor de confidențialitate conforme GDPR.

ADRESA

Calea Călărași 156, sector 3, București

TELEFON

0720.328.424

eMail

office@businessgenerator.ro