fbpx
Calea Călărași 156
office@businessgenerator.ro

Despre noi

Profesionalism

Echipă de profesioniști în securitatea informatică.

Responsabilitate

Lucrăm responsabil pentru siguranța companiei tale.

Adaptabilitate

Ne adaptăm în orice situație și pentru orice client.

Cine suntem

Experți în consultanță sisteme de management și securitate IT

Ne-am născut din nevoia unei afaceri sigure. Sistemele de management și Securitatea informatică sunt esențiale pentru buna funcționare a companiei tale. De aceea, ne-am format ca o companie ce oferă servicii de audit și consultanță în domeniul tehnologiei informației, fiind experți și în consultanță și implementare ISO 9001 / 14001 / 45001 / 27001 . Specialiștii noștri dețin certificări relevante în domeniul auditului și consultanței IT emise de către autoritățile importante în domeniu. De-a lungul timpului, am adunat o  experiență de 20 ani în activități de implementare sisteme de management ISO, auditare și elaborare documentații pentru sistemele informatice.

 

Informația la îndemâna ta. Proceduri pe înțelesul tuturor.

Competențele în domeniul criptologiei, securizării canalelor de comunicații, analizei, proiectării, dezvoltării și implementării sistemelor informatice complexe ne recomandă ca un partener de încredere, care furnizează servicii de calitate excelentă.

100% securitate cibernetică

Descoperă serviciile Business Generator

Construim împreună încrederea în produsul pe care îl propui pieței prin instruire și consultanță cu privire la normele NIS.

Incepand cu luna Octombrie 2021 Business Generator este Auditor de Securitate Cibernetica acreditat CERT -RO/DNSC.

Asigurăm instruirea și consultanța cu privire la sistemele de gestionare a informațiilor de confidențialitate conforme GDPR.

Dezvoltăm proiecte tehnice și sisteme informatice de colectare a datelor pentru rețele de dimensiuni reduse sau extinse.

Analizăm sistemele și produsele informatice de securitate pentru a fi în conformitate cu standardele și normele specifice.

Verificăm dacă baza de date a companiei tale este vulnerabilă. În urma evaluării de risc informatic identificăm problemele de securitate.

Te ajutăm să pregătești documentația necesară pentru obținerea unei autorizații din partea ORNISS, esențială pentru implementarea sistemului tău de securitate.

Garantăm securizarea și recuperarea datelor de pe medii de stocare alterate sau criptate. Asigurăm audituri de securitate a sistemelor informatice.

Elaborăm un plan detaliat de prevenire a scurgerii informațiilor clasificate și împiedicăm orice tentativă de compromitere a datelor.

ADRESA

Calea Călărași 156, sector 3, București

TELEFON

0720.328.424

eMail

office@businessgenerator.ro