fbpx
Calea Călărași 156
office@businessgenerator.ro

Consiliere informatică și de securitate

Securizarea informațiilor

Prevenim scurgerea informațiilor clasificate.

Proprietatea intelectuală

Creăm cadrul legal pentru protejarea proprietății intelectuale.

Continuitatea afacerii

Asigurăm securitatea informatică a business-ului tău.

Consiliere informatică și de securitate

Sistemele de informații și rețelele de comunicații se dezvoltă într-un ritm accelerat, motiv pentru care securitatea acestora devine o provocare atât pentru experții în domeniu, cât și pentru întreaga comunitate de utilizatori. De aceea, consilierea informatică și de securitate câștigă teren și este un reper important în sfera informațională.

 

Pe zi ce trece, securitatea informațiilor este un fenomen tot mai complex care impune implicarea unor echipe multidisciplinare formate din profesioniști și auditori cu experiență în domeniul securizării datelor.

 

Cum te ajută consilierea informatică și de securitate

Utilitatea unui cadru legislativ pentru consilierea informatică

Este esențial ca experiența profesională să fie dublată de un cadru legislativ modern, permanent actualizat și racordat la provocările specifice domeniului securității informațiilor. Atacurile malițioase lansate tot mai des asupra securității informațiilor impun realizarea unui cadru legal competitiv, cât și pregătirea constantă a experților care împiedică obținerea datelor sensibile.

 

Business Generator răspunde prompt provocării protecției datelor și previne compromiterea informațiilor clasificate, oferind mai multe variante de consiliere.

 

Consiliere în procese de automatizare ORNISS

 

La Business Generator îți oferim consiliere în vederea obținerii certificatului de securitate industrială, dar și consiliere pentru elaborarea planului de prevenire a scurgerii de informații clasificate. În plus, îți oferim suport pentru gestionarea și implementarea sistemelor informatice dedicate care procesează informații clasificate. Consilierea Business Generator reprezintă punctul cheie pentru participarea la achizițiile publice clasificate.

 

Consiliere pentru implementarea măsurilor informatice de securitate

 

Apelează cu încredere la Business Generator dacă ai nevoie de consiliere în elaborarea planului de prevenire a scurgerii de informații clasificate sau pentru implementarea sistemelor informatice care procesează informații clasificate.  Este esențial să cunoști regulile specifice activităţii instanţelor în privinţa evidenţei, întocmirii, păstrării, procesării, multiplicării, transportului, transmiterii şi distrugerii informaţiilor clasificate, prevăzute de HG 585/2002.

 

Consultanță pentru aplicarea de proiecte de cercetare-dezvoltare

 

Dacă ai nevoie de consultanță în vederea aplicării pentru proiecte de cercetare-dezvoltare finanțate din fonduri naționale sau europene, echipa noastră îți stă la dispoziție cu sugestii punctuale. În cooperare cu beneficiarul, elaborăm documentația de proiect în conformitate cu competiția la care se aplică.

ADRESA

Calea Călărași 156, sector 3, București

TELEFON

0720.328.424

eMail

office@businessgenerator.ro