fbpx
Calea Călărași 156
office@businessgenerator.ro

Proiectare sisteme informaționale dedicate

Metode eficiente

Creăm metode și tehnici pentru sistemele integrate.

Proiecte tehnice

Concepem proiectul tehnic pentru sistemul informatic.

Pentru IMM-uri

Ne adresăm mediului de afaceri specific IMM-urilor.

Proiectare sisteme informaționale dedicate

Specialiștii Business Generator vă pot sprijini în dezvoltarea proiectelor tehnice aferente sistemelor informatice. Fie că ele sunt concepute pentru procesarea de fluxuri informaționale aferente rețelelor informatice de mică întindere sau pentru cele de dimensiuni mari, proiectăm totul în detaliu.

 

Asigurăm consultanță privind evaluările Common Criteria pentru echipamente și produse criptografice, în întocmirea documentației de securitate necesare evaluării și certificării internaționale (FIPS 140-2/FIPS 140-3/ISO19790 și/sau ISO 15408/Common Criteria) a acestor produse.

 

Etapele în crearea unui proiect de sistem informațional dedicat:

Specificațiile tehnice de implementare ale proiectului sistemului informațional sunt conforme cu cerințele funcționale (continuitatea afacerii, mentenanță) și de securitate (audit, control acces, confidențialitate, integritate și disponibilitate) din domeniu.

Întocmim formulare specificații tehnice

Obținerea aprobării pentru proiectul sistemul tău informațional depinde și de formularul cu specificații tehnice. La Business Generator, eliberăm acest document, pentru ca tu să fii cu un pas mai aproape de implementare. În cadrul procesului de construcție a sistemului, sunt avute în vedere atât componentele software cât și cele hardware, fluxurile informaționale, măsurile de control acces și securitate a informației procesate.

Știm că obiectivul tău este informatizarea operațiunilor pe care le desfășoară businessul tău, așa că încercăm să găsim cele mai bune soluții raportate la nevoile tale. Abordarea noastră diferă în funcție de profilul afacerii tale, însă rezultatul final este același. O mai bună funcționare a sistemului de colectare a datelor și eficientizarea proceselor pe care întreprinderea ta le desfășoară.

 

Cei 4 pași în finalizarea procesului:

ADRESA

Calea Călărași 156, sector 3, București

TELEFON

0720.328.424

eMail

office@businessgenerator.ro