fbpx
Calea Călărași 156
office@businessgenerator.ro

Complet. Acreditat. Accesibil.

Analize de securitate

Rolul organizațiilor în asigurarea securității cibernetice

Acoperire Națională

Bucură-te oriunde de beneficiile formării online.

Mentori cu experiență

Cadre universitare cu peste 20 ani vechime în IT.

Certificate autorizate

Obține certificatul de absolvire autorizat de ANC.

Aplicarea algoritmilor de învățare automată, machine learning și alte soluții AI pentru predicții în domeniul securității cibernetice. Constructia unei baze de date informaționale (data lake) cu fluxuri din mai multe puncte de control. Identificarea cazurilor de utilizare a analizelor de securitate cibernetică relevante și dezvoltarea algoritmilor corespunzători de învățare automată.

Ce îți oferim

Predicții în domeniul securității cibernetice.

Fă cunoștință cu lectorii noștri!

Absolvenți ai Facultății de Matematică-Informatică, Universitatea din București. Și-au finalizat studiile cu teze dedicate analizei statistice a sistemelor criptografice. Membrii activi ai Asociației Internaționale de Cercetări Criptografice. Cadre didactice la Paris, Sorbona, Universitatea de Stat din Buffalo – SUA. Experți in testarea securitatii aplicatiilor si infrastucturilor IT&C, cadre didactice universitare, cu o vastă experiență în activități de auditare și testare a securității rețelelor și sistemelor informatice, competențe în domeniul criptologiei, securizarea canalelor de comunicații, analiză, proiectare, dezvoltare, implementare sisteme informatice complexe de mare întindere.

Obține acum discounturile pentru companii!

Profită de reducerea pentru companii: 25% reducere pentru al doilea cursant, sau 50% reducere pentru al treilea cursant din cadrul aceleiași companii.