fbpx
Calea Călărași 156
office@businessgenerator.ro

Analize de risc informatice

Analize de risc

Efectuăm analize de risc informatic pentru companii.

Identificare risc

Identificăm, prin audituri, riscurile din rețeaua ta.

Soluții eficiente

Gândim soluții practice pentru combaterea riscurilor.

Analiză de risc privind securitatea datelor

Fiecare firmă are o bază de date bine pusă la punct. Cum poți verifica dacă datele companiei tale sunt în siguranță? Cu o evaluare de risc informatic care să scoată la iveală orice problemă de securitate ai avea. Business Generator îți vine în ajutor cu o analiză conformă cu standardele de risc informatic.

 

Indiferent dacă deții un sistem informatic sau o aplicație informatică, e bine să apelezi la serviciile unei firme specializate în securitatea informației

Audit profesional pentru combaterea riscului

În situația sistemelor informatice, garanția este dată de realizarea unui audit de securitate conform cu standardul ISO27001. Echipa de specialiști din partea Business Generator realizează această categorie de audit care, suplimentar, include și teste de penetrare din interiorul, respectiv exteriorul sistemului.

 

În acest fel, sunt analizate aprofundat facilitățile de audit, control acces la resursele informaționale, separarea rolurilor, configurarea și mentenanța sistemului. Fără realizarea auditului, sistemul informatic este o țintă fixă pentru infractorii cibernetici. Prin aplicarea corectă a standardelor menționate, riscul cauzat de atacurile cibernetice de tip zero-day este limitat considerabil.

4 riscuri majore pe care o analiză detaliată le poate descoperi

ADRESA

Calea Călărași 156, sector 3, București

TELEFON

0720.328.424

eMail

office@businessgenerator.ro