fbpx
Calea Călărași 156
office@businessgenerator.ro

ISO 37001

Anti-mită

Global service

Ultra creta demin sia amet, consectetur adipiscing.

Easy to integrate

Ultra creta demin sia amet, consectetur adipiscing.

Customer support

Ultra creta demin sia amet, consectetur adipiscing.

Obține un certificat de manager în securitatea informației

Te susținem să devii un specialist acreditat în managementul de securitate, sub îndrumarea unor lectori care activează de 20 de ani în auditarea și testarea sistemelor informatice.

Ne puteți contacta la

Necesitatea implementării Sistemului de Management Anti-Mită ISO 37001, un instrument de luptă contra amenințării pierderii integrității organizației.

Mita este una dintre cele mai cunoscute și răspândite forme de corupție. Există în toate părțile lumii și poate reprezenta o amenințare serioasă pentru integritatea organizației.

Efectele corupției pot duce la pierderea încrederii în sistemele politice și economice, în instituții, în lideri și poate avea un efect negativ asupra vieții personale a oamenilor.

Implementați măsurile necesare concepute pentru a preveni, detecta și înlătura darea și luarea de mită.

Având în vedere că reputația organizației dumneavoastră este extrem de importantă pentru longevitatea ei, un sistem eficient de gestionare a mitei va fi util pentru a evita deteriorarea reputației.

Dacă organizația implementează ISO 37001, riscurile de luare-dare de mită vor fi detectate și gestionate mai ușor și mai eficient.

    Solicită ofertă

    Completează formularul și te contactăm în cel mai scurt timp.